BLOG TIMA ZA KARIJERNO VOĐENJE I SAVETOVANJE

Monday, December 19, 2016

SASTANAK TIMOVA ZA KARIJERNO VOĐENJE SREDNJIH ŠKOLA SREMSKOG OKRUGA


U Staroj Pazovi je 15. decembra 2016. godine održan Menstorski sastanak timova za KViS srednje stručnih škola iz Iriga, Indjije, Rume, Sremske Mitrovice, Pećinaca i Stare Pazove. Voditeljka programa je Valerija Živković koja je početkom novembra održala trodnevnu obuku.

  Obuka je u okviru projekta o zapošljivosti mladih koje sprovodi GIZ a namenjen je stručnim školama.
Tehnička škola iz Stare Pazove je nosilac ovih aktivnosti za Sresmki okrug.  Zahvaljujući priojateljskim i saradničkim odnosima sa ovom školom i naša Gimnazija se uključila u ove obuke.

Zahvaljujemo se Tehničkoj školi na pozivu, i direktoru Lazaru Đukiću,  saznali smo neke nove alate i mogućnosti aktivnosti karijenrog vođenja koji se mogu primeniti i u Gimnaziji.

Mentroskom sastanku je prisustvovala Ljudmila Rakočević, profesor filozofije, koordinator Tima za KViS.


No comments:

Post a Comment

PIŠITE NAM

Dragi učenici,

Tim za karijerno vođenje naše Gimnazije organizuje i sprovodi mnoge aktivnosti sa ciljem da se uključite u planiranje svoje karijere. Želimo da omogućimo svim đacima da se uključe, informišu, upoznaju mogućnosti zapošljivosti i napredovanja zanimanja za koje ste se opredelili.Ako vam je odluka teška i komplikovana, a ishod nepoznat, procena sposobnosti i veština koje posedujete je naš zajendički posao.
Svaku nedoumicu, pitanje, sugestiju možete uputiti na mejl: karijerastapgim@gmail.com


Tim za karijerno vođenje