BLOG TIMA ZA KARIJERNO VOĐENJE I SAVETOVANJE

Thursday, December 1, 2016

KOORDINATOR  TIMA  ZA KViS  NAŠE GIMNAZIJE LJUDMILA RAKOČEVIĆ IZLAGALA NA NACIONALNOJ  GODIŠNJOJ KONFERENCIJI O KARIJERNOM VOĐENJU I SAVETOVANJU


PREDSTAVLJEN RAD NAŠEG TIMA SA ASPEKTA PLANIRANJA. 

KONKRETNE AKTIVNOSTI SA PROJEKTOVANIM OČEKIVANJIMA, ISHODINMA I METODOLOGIJOM EFIKASNOSTI


KONFERENICJA JE NACIONALNOG KARAKTER SA UČEŠČEM NAJVEČIH STRUČNJAKA IZ OBLASTI KARIJENROG VOĐENJA I SAVETOVANJA UZ PODRŠKU MINISTARTVA PROSVETE, NAUKU I TEHNOLOŠKOG RAZVOJA I MINISTARTVA OMLADINE I SPORTA VLADE REPUBLIKE SRBIJE.


GIMNAZIJA "BRANKO RADIČEVIĆ" JE IZABRANA KAO PRIMER DOBRE PRAKSE!DRAGO NAM JE DA SMO NA OVOM STRUČNOM SKUPU IMALI PRILIKU DA PREDSTAVIMO RAD NAŠEG TIMA ZA KViS.


UČEŠĆE U PROGRAMU OVE KONFERENCIJE JE POTVRDA DA TIM ZA KViS NAŠE ŠKOLE  RADI KVALITETNO I U KONTINUITETU.

 NA ZADOVOLJSTVO NAŠIH UČENIKA KOJE UČIMO VEŠTINI UPRAVLJANJA KARIJEROM, SAVETUJEMO IH I POMAŽEMO DA DONESU NAJBOLJU ODLUKU O SVOM BUDUĆEM ZANIMANJU!
No comments:

Post a Comment

PIŠITE NAM

Dragi učenici,

Tim za karijerno vođenje naše Gimnazije organizuje i sprovodi mnoge aktivnosti sa ciljem da se uključite u planiranje svoje karijere. Želimo da omogućimo svim đacima da se uključe, informišu, upoznaju mogućnosti zapošljivosti i napredovanja zanimanja za koje ste se opredelili.Ako vam je odluka teška i komplikovana, a ishod nepoznat, procena sposobnosti i veština koje posedujete je naš zajendički posao.
Svaku nedoumicu, pitanje, sugestiju možete uputiti na mejl: karijerastapgim@gmail.com


Tim za karijerno vođenje