BLOG TIMA ZA KARIJERNO VOĐENJE I SAVETOVANJE

Wednesday, June 1, 2016

UNIVERZITETI ČIJI JE OSNIVAČ DRŽAVA REPUBLIKA SRBIJA OBJAVILI  KONKURS ZA UPIS STUDENATA NA OSNOVNE I INTEGRISANE STUDIJE 

 2016/2017 ŠKOLSKA GODINA

UNIVERZITET U BEOGRADU JE OBJAVIO KONKURS ZA UPIS NOVIH STUDENATA U ŠKOLSKU 2016/2017 GODINU. KONKURS SADRŽI UPISNE KVOTE ZA SVE FAKULTETE, KALENDAR UPISNIH AKTIVNOSTI NA SVIM FAKULTETIMA (PREDAJA DOKUMENATA,RASPORED POLAGANJA PRIJEMNIH ISPITA, DATUMI OBJAVLJIVANJA PRELIMINARNIH REZULTATA I KONAČNE RANG LISTE, I UPIS).
 BG.AC.RS

UNIVERZITET U NOVOM SADU JE OBJAVIO KONKURS ZA UPIS NOVIH STUDENATA U ŠKOLSKU 2016/2017 GODINU.
KONKURS SADRŽI UPISNE KVETE ZA SVE FAKULTETE,KALENDAR UPISNIH AKTIVNOSTI NA SVIM FAKULTETIMA (PREDAJA DOKUMENATA, RASPORED POLAGANJA PRIJEMNIH ISPITA,DATUMI OBJAVLJIVANJA PRELIMINARNIH I  REZULTATA I KONAČNE RANG LISTE I UPIS).
UNS.AC.RS

DRAGI MATURANTI ŽELIMO VAM DA USPEŠNO URADITE PRIJEMNI ISPIT I UPIŠETE ŽELJENI FAKULTET!



TIM ZA KARIJERNO VOĐENJE

No comments:

Post a Comment

PIŠITE NAM

Dragi učenici,

Tim za karijerno vođenje naše Gimnazije organizuje i sprovodi mnoge aktivnosti sa ciljem da se uključite u planiranje svoje karijere. Želimo da omogućimo svim đacima da se uključe, informišu, upoznaju mogućnosti zapošljivosti i napredovanja zanimanja za koje ste se opredelili.Ako vam je odluka teška i komplikovana, a ishod nepoznat, procena sposobnosti i veština koje posedujete je naš zajendički posao.
Svaku nedoumicu, pitanje, sugestiju možete uputiti na mejl: karijerastapgim@gmail.com


Tim za karijerno vođenje