BLOG TIMA ZA KARIJERNO VOĐENJE I SAVETOVANJE

Wednesday, June 1, 2016

POSETA FABRICI STREIT NOVA

U STAROJ PAZOVI I OKOLINI NALAZI SE NEKOLIKO INDUSTRIJSKIH ZONA. JEDNU OD NJIH SU POSETILI UČENICI 3B I 2D ODELJENJA. TO JE FABRIKA "STREIT NOVA" GDE SE PROIZVODE DELOVI ZA AUTOMOBILSKU INDUSTRIJU. IMA NEKOLIKO STOTINA ZAPOSLENIH, A SEDIŠTE FABRIKE JE U FRANCUSKOJ. 

UČENICI SU OBIŠLI FABRIČKE HALE, GLEDALI KAKO SE RADI NA MAŠINAMA, UPOZNALI SE SA ORGANIZACIJOM PROIZVODNJE, RADOM U SMENAMA, SA LOGISTIKOM, NAČINOM KOMUNICIRANJA SA CENTRALOM U FRANCUSKOJ.

 BUDUĆI FILILOOZI, PROGRAMERI,EKONOMISTI, INŽENJERI, PRAVNICI SU SE MOGLI UVERITI KAKO RADI JEDNO VELIKO INDSTRIJSKO POSTROJENJE.
ZAHVALJUJEMO SE RUKOVODSTVU FABRIKE, SVIM ZAPOSLENIMA A POSEBNO DRAGANI SAVIČ NA PRILICI DA NAŠI ĐACI NEPOSREDNO UPOZNAJU USLOVE I NAČIN FUNKCIONISANJA FABRIKE.No comments:

Post a Comment

PIŠITE NAM

Dragi učenici,

Tim za karijerno vođenje naše Gimnazije organizuje i sprovodi mnoge aktivnosti sa ciljem da se uključite u planiranje svoje karijere. Želimo da omogućimo svim đacima da se uključe, informišu, upoznaju mogućnosti zapošljivosti i napredovanja zanimanja za koje ste se opredelili.Ako vam je odluka teška i komplikovana, a ishod nepoznat, procena sposobnosti i veština koje posedujete je naš zajendički posao.
Svaku nedoumicu, pitanje, sugestiju možete uputiti na mejl: karijerastapgim@gmail.com


Tim za karijerno vođenje