BLOG TIMA ZA KARIJERNO VOĐENJE I SAVETOVANJE

Thursday, October 27, 2016

OBRAZOVANA SRBIJA  - USPEŠNA SRBIJA

  Učenici trećeg i četvrtog razreda naše Gimnazije su 26. okotbra 2016. godine bili na otvaranju SAJMA OBRAZOVANJA I NASTAVNIH SREDSTAVA "ZVONCE".

Na Sajmu su se predstavili Univerzitet u Beogradu, Univerzitet u Kragujevcu, Beogradska Bankarska akademija, Računarski fakultet u Beogradu, Univerzitet Singidunum...

Sajam obrazovanja, deveti po redu, je otvorio Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Vladi Republike Srbije.

Slogan ovogodišnje manifestacije je OBRAZOVANA SRBIJA - USPEŠNA SRBIJA

Naši gimnazijalci su savelikim zanimanjem obilazili mnoge štandove gde su mogli dobiti informacije o studiranju, prijemnim ispitima, mogućnostima zapošljavanja...

No comments:

Post a Comment

PIŠITE NAM

Dragi učenici,

Tim za karijerno vođenje naše Gimnazije organizuje i sprovodi mnoge aktivnosti sa ciljem da se uključite u planiranje svoje karijere. Želimo da omogućimo svim đacima da se uključe, informišu, upoznaju mogućnosti zapošljivosti i napredovanja zanimanja za koje ste se opredelili.Ako vam je odluka teška i komplikovana, a ishod nepoznat, procena sposobnosti i veština koje posedujete je naš zajendički posao.
Svaku nedoumicu, pitanje, sugestiju možete uputiti na mejl: karijerastapgim@gmail.com


Tim za karijerno vođenje