BLOG TIMA ZA KARIJERNO VOĐENJE I SAVETOVANJE

Tuesday, June 14, 2016

USKORO POLAGANJE  PRIJEMNIH ISPITA ZA FAKULTETE - MATURANTI SREĆNO



Dragi maturanti,ovih dana uspešno branite domaće maturske radove i završavate Gimnaziju. Približava sa dan kada i najneodlučniji od vas donose konačnu odluku o svom budućem zanimanju. Izabrali ste koju visokoškolsku ustanovu upisujete i sigurni smo da se marljivo pripremate za prijemne ispite. 


Tim za karijerno vodjenje i savetovanje naše Gimnazije je organizovao mnoge aktivnosti kojima smo želeli da vam pomognemo u donošenju ispravne odluke. Sve vreme smo isticali da je odluka samo VAŠA kao što je KARIJERA vaš izbor, plan i ambicija, Mi smo vas podržavali i motivisali da istrajete, vaše nedoumice smo pokušavali da razrešimo, sumnje da odagnamo a oklevanja i nesigurnost da razumemo.


 Delili ste sa nama svoje planove i ambicije, nekada i strahove. Vi ste nama davali smernice i sami ste inicirale neke akcije. Hvala vam na tome.Time ste pokazali svoju rešenost da karijerno mislite i delate, a mi smo se trudili da vas u toj nameri uvek ohrabrimo.



Krajem ovog meseca konkurisaćete na fakultete i polagaćete prijemni ispit.
Iskoristite ovo vreme, radite u učite marljivo i temeljno. Nadogradite i utvrdite znanje stečeno u Gimnaziji.


Odmorni i  sigurni u sebe pristupite polaganju prijemnih ispita,staloženo i bez treme radite testove i rešavajte zadatke. Budite odmorni i naspavani, pripremljeni  da pokažete sva svoja znanja...


 Ovih dana kada se vaše profesionalne ambicije i želje pretvaraju u stvarnost vaši gimnazijski profesori su sa vama. Da vas podržimo i ohrabrimo! 

Želimo vam  da uspešno položite  prijemni ispit i  upišete željene fakultete.

SREĆAN RAD!


Stara Pazova 
14.06.2016. g.                                                                

Tim za karijerno vođenje i savetovanje,
koordinator tima Ljudmila Rakočević, profesor filozofije

No comments:

Post a Comment

PIŠITE NAM

Dragi učenici,

Tim za karijerno vođenje naše Gimnazije organizuje i sprovodi mnoge aktivnosti sa ciljem da se uključite u planiranje svoje karijere. Želimo da omogućimo svim đacima da se uključe, informišu, upoznaju mogućnosti zapošljivosti i napredovanja zanimanja za koje ste se opredelili.Ako vam je odluka teška i komplikovana, a ishod nepoznat, procena sposobnosti i veština koje posedujete je naš zajendički posao.
Svaku nedoumicu, pitanje, sugestiju možete uputiti na mejl: karijerastapgim@gmail.com


Tim za karijerno vođenje